PRIMA PAGINA»STEAUA CSM EXIMBANK
MECIURI

STEAUA CSM EXIMBANK

Steaua CSM EximBank are  In spate o istorie remarcabila ce cuprinde 21 de titluri nationale si numeroase participari  in cupele europene. Suntem singura echipa din baschetul romanesc invitata sa participe  in acest sezon de Eurocup, o competitie prestigioasa organizata sub egida Euroligii!


Avem 1200 de copii care joaca baschet sub umbrela clubului nostru, fiind numarul 1 si la acest capitol! 


Steaua CSM EximBank a avut cele mai multe meciuri televizate sezonul trecut, iar acum ne mutam  intr-o arena de 5200 de locuri,


Sala Polivalenta, pe care ne-o dorim pina la fiecare meci! Reprezentam capitala Bucuresti si suntem un club ce pune mare accent pe marketing si responsabilitate sociala. 


Activi pe social media, cu un fan shop la sala si altul  intr-unul dintre cele mai mari mall-uri din Europa de est, AFI Palace Cotroceni, Steaua CSM EximBank reprezinta clubul ale carui performantele si valori se reflecta  m campaniile ce tin de responsabilitate sociala, interesul fata de sport si de educarea generatiei viitoare!


Ne propunem excelenta, atat pe terenul de baschet cat si in afara lui. Stim ca odata cu faima echipei si notorietatea jucatorilor nostri avem si o responsabilitate sociala fata de tineri si fata de suporteri.


Ne propunem ca familia, compasiunea, curajul, integritatea si respectul sa fie valorile care definesc si ghideaza sportivii si organizatia noastra in drumul catre excelenta.


Participarea activa in educatia tinerilor este una dintre prioritatile noastre si credem ca sportivitatea si fair-play-ul  sunt calitati sociale prin care putem construi liderii de maine.

NE SPRIJINA
Exim BankPMBRegina MariaBCRTaverna Sarbului
© Copyright Steaua Basket 2020. Toate drepturile rezervate.