PRIMA PAGINA»TERMENI DE CONFIDENTIALITATE
MECIURI

TERMENI DE CONFIDENTIALITATE

1.Acceptarea serviciilor

Utilizatorul este autorizat sa viziteze sa detina o copie a paginilor acestui site strict pentru uzul sau personal, si ca nu va duplica, downloada, publica, modifica sau distribui in alt fel materialul de pe acest site pentru alt scop decat acela de a revizualiza informatii privind bilete, pentru uz personal, sau pentru a achizitiona bilete pentru uzul sau personal, cu exceptia cazului in care este autorizat in mod express de proprietarul acestui site, CSM STEAUA EXIMBANK. Continutul acestui site este protejat de legile romane si internationale de copyright.

2. Descrierea serviciilor oferite

CSM STEAUA EXIMBANK ofera spre vanzare prin intermediul acestui site, bilete pentru meciuri utilizatorilor inregistrati , in schimbul achitarii acestor bilete prin mijloacele de plata prezentate pe sit si agrementate . Prin inscrierea in baza de newsletter a site-ului nostru, utilizatorul este de acord sa primeasca din partea CSM STEAUA EXIMBANK un newsletter legat de evenimentul promovat prin acest sit precum si a unor mesaje publicitare, fara a se face abuz de acest drept. Biletele achizitionate vor fi disponibile in pagina dedicata contul meu. Administratorii site-ului nu pot si nu au dreptul sa faca modificari ulterioare inscrierii utilizatorului, in afara solicitarii exprese din partea acestuia. Utilizatorul se obliga sa nu posteze pe site-ul nostru materiale considerate ofensatoare la adresa oricarei persoane, de orice rasa, religie sau nationalitate, care aduc atingere valorilor societatii sau bunelor moravuri, care contin materiale pornografice sau cu continut sexual explicit, care aduc atingere drepturilor minorilor in zonele de discutii prezente pe site. Nu se accepta inapoierea biletelor si/sau solicitarea contravalorii acestora, in cazul in care spectacolul respectiv a fost sustinut la data, ora si locatia comunicate. Biletele comandate, achitate si livrate nu se mai pot returna. In cazul amanarii sau anularii unui spectacol CSM STEAUA EXIMBANK va instiinta prin e-mail sau telefon toti clientii de conditiile de returnare a biletelor si de recuperare a contravalorii acestora In cazul amanarii sau anularii unui spectacol CSM STEAUA EXIMBANK va returna doar contravaloarea biletelor - celelalte eventuale costuri suplimentare (ex: de transport = curier sau posta, comisioane bancare, etc - servicii adiacente si deja prestate in virtutea intrarii in posesie) nu se vor returna.

3. Protectia datelor cu caracter personal

Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea website-ului, va exprimati explicit acordul privind Protectia datelor cu caracter personal. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare realizarii operatiunilor de vanzare-cumparare a biletelor . Refuzul dvs. determina imposibilitatea achizitionarii biletelor prin intermediul sitului. Protectia datelor dumneavoastra personale reprezinta una dintre prioritatile firmei noastre. CSM STEAUA EXIMBANK prelucreaza in conditiile legii, datele urmatoarelor persoane fizice: clienti sau potentiali clienti, consumatori sau potentiali consumatori, in vederea prestarii serviciilor comerciale pentru realizarea obiectului principal de activitate, respectiv: sevicii pe internet. Prelucrarea de date cu caracter personal se face cu buna credinta, pentru scopuri legitime, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea tehnica a datelor. in masura in care datele personale sunt dezvaluite altor companii din grup sau unor entitati selectate de firma pentru prestarea anumitor activitati sau servicii (ex. firme de curierat), acest proces se produce numai in conditiile asigurarii confidentialitatii si sigurantei datelor cu caracter personal. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a le corecta. Legea nr.677/2001 este conforma cu: Directiva nr. 95/46/EC a Parlamentului european si a Consiliului din 24 octombrie 1995, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (publicata in Official Journal L 281, 23/11/1995, p 0031-0050); Conventia pentru protejarea persoanelor fata de prelucrarea automatizata a datelor cu caracter personal, adoptata la Strasbourg la 28 ianuarie 1981, in cadrul Consiliului Europei si ratificata de tara noastra prin Legea nr. 682/2001 (publicata in Monitorul Oficial 830/21 decembrie 2001). Observatie: *orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

4. Politica de confidentialitate

CSM STEAUA EXIMBANK isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii si garanteaza utilizatorilor sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti. De asemenea, CSM STEAUA EXIMBANK isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor sai. La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (instantele judecatoresti, Politia, Procuratura sau alte autoritati abilitate in acest sens ) sau in cazul suspiciunii de frauda, CSM STEAUA EXIMBANK isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.

5. Denuntarea garantiilor

CSM STEAUA EXIMBANK isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor sitului. De asemenea, CSM STEAUA EXIMBANK nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor sitului sau intarzierea informatiilor datorate unor cauze independente de vointa CSM STEAUA EXIMBANK .

6. Limitarea raspunderilor

CSM STEAUA EXIMBANK nu isi asuma sub nici o forma si in nici un sens raspunderea pentru eventualele tentative de revanzare a biletelor cumparate prin intermediul sitului.

7. Conditii finale

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa, atunci cand acestea i se cer, sub rezerva excluderii din baza de date. CSM STEAUA EXIMBANK  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment "Termenii si conditiile" fara o notificare prealabila. CSM STEAUA EXIMBANK poate restrictiona accesul oricarui utilizator care nu respecta una din conditiile de mai sus. De asemenea, CSM STEAUA EXIMBANK poate alege in orice moment incetarea furnizarii serviciilor oferite pe site.
NE SPRIJINA
Exim BankPMBRegina MariaBCRTaverna Sarbului
© Copyright Steaua Basket 2019. Toate drepturile rezervate.